Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben ook voor een aardig bedrag naar Amsterdam gekomen'

Laatste update:

"Er zijn nog veel verbeterpunten. Ik moet stabieler worden, omdat ik soms iets te veel fouten achterelkaar maak. Dat moet eruit", geeft Sinkgraven te kennen in een interview met de NOS. Hij zegt dat er bij Ajax nu eenmaal meer van hem wordt gevraagd en dat dat erbij hoort, wanneer je voor een topclub voetbalt.

"Ik ben ook voor een aardig bedrag naar Amsterdam gekomen, dus dan voel je ook wel wat druk op je schouders", zegt de twintigjarige middenvelder. Hij deed dit seizoen nog in alle competitiewedstrijden van Ajax mee: viermaal als basisspeler en twee keer als invaller. Foppe de Haan merkte deze week nog op dat hij Sinkgraven meer foutjes ziet maken dan in zijn tijd in Friesland.

Toch vond De Haan dat niet zo gek. "Hij moet naar een hoger niveau, maar hij kan echt goed voetballen, hoor. Hij ziet veel meer dan de rest. Ik zie Daley nu te weinig starten, te weinig sprinten, te weinig ruimte creëren. Hij zit een beetje op slot. Op een gegeven moment moet het gewoon gebeuren. Daley heeft ook de mentaliteit om dat te doen", zei de oud-coach bij Ajax Showtime.

Heb jij Daley Sinkgraven bij Ajax al zo goed zien spelen als bij sc Heerenveen?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties