Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben opnieuw genomineerd en ooit wil ik de FIFA Ballon d'Or winnen'

Laatste update:

De 23-jarige Hazard wordt bij Chelsea steeds belangrijker, maar is van mening dat hij zich nog te weinig heeft laten gelden in de nationale ploeg. "Ik weet ook niet hoe dat komt. Ik heb er al met Wilmots over gesproken en blijf eraan werken", zo werd hij zaterdag door Het Laatste Nieuws geciteerd op de persconferentie. Hij zegt te merken dat er tijdens wedstrijden meer op hem wordt gelet.

"De tegenstanders kennen mij nu wel. Ik ben ook voor de tweede keer op rij genomineerd voor de FIFA Ballon d'Or en ook dat doet deugd. Ooit wil ik die prijs winnen, ik besef echter dat er momenteel nog betere spelers zijn", aldus Hazard. Bij opponent Wales is Gareth Bale van Real Madrid juist de sterspeler, maar de Rode Duivel zegt er geen 'persoonlijke wedstrijd' van te zullen maken.

"We willen zondag winnen, maar dat staat niet vast. Wales heeft een goede ploeg en in het voetbal is alles mogelijk. Onze thuiswedstrijden moeten we in principe wel kunnen winnen. Als we in 2016 in Frankrijk iets mooi willen neerzetten, moeten we nu goede kwalificaties spelen", besluit Hazard. België heeft vier punten na twee duels, terwijl Wales op zeven punten staat na drie speelronden.

-
Denk jij dat Eden Hazard de FIFA Ballon d'Or ooit wint?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties