Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben soms een klootzak, maar daar kan ik niet veel aan doen'

Laatste update:

De 27-jarige Nasri miste de laatste twee WK's, maar behoorde bij het EK van 2012 in Polen en Oekraïne wel tot de selectie. Hij zou zich daar echter hebben misdragen en de bond zou toen zelfs hebben overwogen om hem langdurig te schorsen. Nasri zou een journalist hebben bedreigd en medespelers zouden zich aan hem hebben geërgerd. Dat schreven twee Franse verslaggevers vorig jaar in hun boek L'Explication.

Nasri weigert nu in gesprek met L'Equipe 21 in detail te treden, maar erkent dat hij zich niet altijd als de ideale schoonzoon heeft gedragen. "Ik ben af en toe een klootzaak. Soms is het beter om je koest te houden, maar dat kan ik gewoon niet. Ik kan daar gewoon niet veel aan doen. Ik zeg liever waar het op staat, ook als dat misschien betekent dat mensen mij arrogant of een stomme lul vinden. En de mensen die ik lief heb, hebben nooit problemen met mij", aldus Nasri.

Denk jij dat Samir Nasri ooit nog een interland gaat spelen?

Meer nieuws

'Voormalig doelman van PEC Zwolle staat voor droomtransfer naar Manchester City'
2
'Flick wil speler die al 95 wedstrijden onder hem speelde naar Barcelona halen'
2
Gretige Ralf Seuntjens verklapt te gast in podcast fraaie 'Eredivisie-transfer'
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
17
Ajacieden zien af van vakantie: 'Ik heb doorgetraind, gewoon voor mezelf'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties