Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben wel blij dat Ronald Koeman na het WK weer komt, ja'

Laatste update:

Wijnaldum is momenteel revaliderende van een scheenbeenbreuk, die hem tot minimaal januari aan de kant houdt. Hij was ten tijde van de breuk nog maar net bij AS Roma neergestreken, waar hij juist naartoe trok om zijn kansen op het WK te vergroten. Bij zijn eigenlijke werkgever Paris Saint-Germain kwam Wijnaldum namelijk nog maar mondjesmaat aan spelen toe, wat voor Van Gaal ook de reden was om hem eind mei te passeren voor de toenmalige Nations League-periode. De 32-jarige middenvelder was daarvoor nog vice-aanvoerder van Oranje.

"Ben je blij dat de huidige bondscoach er niet meer is als jij straks weer fit bent?", vraagt Perez in het gesprek op ESPN. Wijnaldum begint breeduit te lachen. "Als Van Gaal er niet meer is? Ik ben wel blij dat Koeman komt ja. Met Koeman heb ik een hele goede band", klinkt het, waarop Wijnaldum gelijk toevoegt: "Het is niet zo dat ik Van Gaal niet mag, ofzo."

Perez vindt het niet onlogisch dat Koeman een streepje voor heeft bij Wijnaldum. "Als iemand je belangrijk maakt, vind je diegene automatisch leuker. Ik heb ze beiden ook gehad (Van Gaal bij AZ, Koeman bij PSV, red.). Van Gaal is een geweldige trainer, maar als hij het niet in jou ziet zitten...", zegt de oud-middenvelder Wijnaldum breekt toch een lans voor de huidig bondscoach. "Ja, maar ik ben er gewoon open en eerlijk in dat als je het niet goed doet je ook gewoon moet plaatsmaken."

"Maar jij deed het goed bij het Nederlands elftal", werpt Perez tegen. "Ja", antwoordt Wijnaldum, "maar er waren ook wedstrijden dat het niet zo goed ging. Ik had wel wat meer krediet verwacht, alleen hij zag het anders. Het is niet dat ik dáárom blij ben dat Koeman komt, want ik denk dat ik ook wel goede momenten met Van Gaal heb meegemaakt." Wijnaldum speelde zijn laatste interland onder de huidige bondscoach op 29 maart, tijdens het vriendschappelijke treffen met Duitsland (1-1). Van Gaal zwaait na komend WK af.

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
12
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
14
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties