Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Strootman heeft contact met Eredivisie-club om eventuele transfer te bespreken

Laatste update:

Strootman vertelde afgelopen zondag in gesprek met DAZN echter dat hij overwoog om te stoppen. "Dat betekent dus ook dat hij misschien doorgaat", laat technisch directeur Gerard Nijkamp weten in gesprek met VI.

Strootman genoot zijn jeugdopleiding bij Sparta en kwam tot 84 wedstrijden in de hoofdmacht van de Kasteelheren. Op 1 januari 2011 vertrok hij naar FC Utrecht om vervolgens in de zomer over te stappen naar PSV.

Na tussenstops bij achtereenvolgens AS Roma, Olympique Marseille, Genoa, Cagliari en nu dus weer Genoa staat Strootman deze zomer voor een lastige keuze: stoppen of doorgaan.

Sparta was vorig jaar zomer ook al bezig met de eventuele komst van Strootman, maar laatstgenoemde wilde toen liever in Italië blijven. Nu hebben de Rotterdammers mogelijk meer kans op zijn komst. "We hebben contact met Kevin en zijn met elkaar aan het oriënteren", aldus Nijkamp.

Strootman liet na afloop van het uitduel met AS Roma (1-0) van vorige week zondag weten dat hij wellicht aan zijn laatste weken als profvoetballer bezig is. "Als je steeds minder wedstrijden speelt en je niveau een beetje daalt, dan is wat je in de kleedkamer zegt ook minder waard. Ik moet meer en meer geven om me niet slecht te voelen en om top te blijven."

De linkspoot vertelde dat hij in de zomer een beslissing gaat nemen over zijn toekomst als profvoetballer. "Als ik een bepaald niveau niet meer kan halen, dan stop ik misschien wel."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Valentijn Driessen vergelijkt Schouten met één van de beste middenvelders ooit
4
Derksen: 'Hij wordt opgehemeld, maar die man is totaal onvoldoende voor Oranje'
11
Van Basten en Ten Hag zijn het niet eens over prestatie van Oranje-international
6
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
138
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: winst Oranje en Engeland
0
Machtige kopbal Jude Bellingham bezorgt matig Engeland zege in EK-opener
141

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties