Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik besefte: ik ben 32 en wil mijn tijd niet verdoen op de bank bij Chelsea'

Laatste update:

"Ik heb genoten van mijn tijd in Rusland", doelt Ivanovic op zijn periode bij Lokomotiv Moskou. "Ik heb mij hier altijd uitstekend gevoeld en heb daarom ook nooit uitgesloten dat ik eens terug zou keren in het Russische voetbal. Er is in bijna tien jaar tijd veel veranderd, maar ik ben blij dat ik weer in Rusland mag spelen. Ik heb het zelfs een beetje gemist." Ivanovic mocht van Chelsea transfervrij vertrekken en gaat volgens MOZZARTSport 3,2 miljoen euro per jaar verdienen bij Zenit.

De back had naar eigen zeggen nog een andere optie, maar hoefde niet lang over de aanbieding van Zenit na te denken. "Ik besloot vrijwel direct dat ik hier naartoe wilde. Zenit was tien jaar geleden al goed, maar nu is de club nog groter geworden. Mijn voornaamste doel is nu om goede resultaten te behalen en om een basisplaats af te dwingen. Hoe veel ik ga spelen, dat hangt van mijn prestaties af." Ivanovic had bij Chelsea lang een basisplaats, maar raakte die onder manager Antonio Conte kwijt en trok daarop zijn conclusies.

"De afgelopen drie maanden speelde ik niet veel. Ik besefte: ik ben 32 en kan mijn tijd niet verdoen op de reservebank. Ik voel mij topfit en ben nog erg gemotiveerd. Ik wil spelen. Ik wil altijd in de basis staan, betrokken zijn bij het elftal. Ik realiseerde mij dat een transfer de beste oplossing voor mij en mijn gezin zou zijn. Ik hoop dat ik de verwachtingen kan inlossen en dat ik kan bewijzen dat Zenit de juiste keuze voor mij is geweest", besluit Ivanovic, die in totaal 377 officiële wedstrijden voor Chelsea speelde.

Is Zenit Sint-Petersburg een geschikte club voor Branislav Ivanovic?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
27
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties