Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik blijf dit jaar gewoon bij Ajax, ik denk dat het een leuk jaar wordt'

Laatste update:

De Jong liet weten best voor Barcelona te willen spelen, maar daarbij plaatste hij een kanttekening. "Misschien ooit op een dag, maar dit seizoen nog niet. Ik blijf dit jaar gewoon bij Ajax. Ik denk dat het een leuk jaar wordt", vertelde de middenvelder in gesprek met de NOS. "Met Barcelona (spelen in de Champions League, red.) kan sowieso niet, want ik heb gespeeld in de play-offs. Dan ben ik niet speelgerechtigd."

De Jong had voor Ajax weliswaar de status 'niet te koop', maar dat was aan dovemansoren gericht. De clubleiding van Barcelona probeerde de voorbije maanden met Marc Overmars en De Jongs zaakwaarnemer Ali Dursun om de tafel te komen en was eventueel bereid De Jong nog een jaar in de Johan Cruijff ArenA te stallen.

Ook een verkoop en terug-huurconstructie was voor Overmars en zijn mede-directieleden echter geen optie. Ook De Jong zelf was niet bijzonder happig op een zomerse transfer. Door zijn blessure heeft hij de fans nog niet laten zien wat hij wil en de middenvelder zou als landskampioen willen vertrekken.

De Jong hoopt dat de loting voor de groepsfase van de Champions League van donderdag voor Ajax een poule met perspectief oplevert. Wel heeft hij één favoriete tegenstander. "Ik zou wel met Ajax tegen Barcelona willen spelen. We hebben een goed team en we hebben terecht de groepsfase gehaald. Nu kijken we wat we in de Champions League kunnen doen. Het wordt de eerste keer, je moet je met die ploegen meten, maar ik hoop dat we in een poule komen met perspectief om door te gaan."

-

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
5
Schrikken voor Koeman: Nathan Aké valt geblesseerd uit bij Manchester City
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
27
Opmerkelijk: nederlaag in CL-finale levert Borussia Dortmund meer op dan winst
9
Competitieduel Standard Luik afgelast: spelers komen niet opdagen in stadion
6
Rik Elfrink onthult hoogte van terugkoopclausule in contract Malik Tillman
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties