Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik blijf graag bij Vitesse, uiteindelijk ga ik niet naar Alkmaar toe'

Laatste update:

Eerder deze week meldde De Telegraaf dat Bosz en Van Basten de overgebleven topkandidaten waren in Alkmaar. Met beiden is gesproken, zo blijkt nu. Bosz gaf de Noord-Hollandse club echter nul op het rekest. "Ik heb het geweldig naar mijn zin bij Vitesse en ik blijf graag bij Vitesse. Uiteindelijk ga ik niet naar Alkmaar toe", bevestigt de coach vrijdag in gesprek met Omroep Gelderland.

Ook de namen van Fred Rutten, Alfred Schreuder, Erwin Koeman en Alfons Groenendijk werden aan AZ gelinkt. De club zelf sprak tegen dat die vier trainers ooit benaderd zijn. Rutten werkt na dit seizoen voor Feyenoord, Schreuder voor FC Twente en Koeman (nu RKC Waalwijk) en Groenendijk (nu Jong Ajax) hebben nog geen onderdak voor het seizoen 2013/14.

Theo Janssen
Theo Janssen wordt volgende week bijzonder geëerd door Vitesse. Gaandeweg dit seizoen besloot hij een punt te zetten achter zijn profloopbaan vanwege een blessure en in dienst te treden als scout. Van maandag tot en met zondag zullen er, na een idee van commercieel directeur Peter Gansler, speciale activiteiten georganiseerd worden voor Janssen, weet Omroep Gelderland. Tegen Go Ahead Eagles wordt hij in het stadion uitgebreid gehuldigd. Janssen heeft gevraagd of ex-perswoordvoerster Ester Bal hem dan wil toespreken.

Peter Bosz heeft er goed aan gedaan bij Vitesse te blijven

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
8
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties