Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik dacht dat ik niet meer zou spelen, nadat Guardiola mij 'vermoordde''

Laatste update:

"Hij (Guardiola, red.) laat je weten als hij niet blij met je is. Ik kan me herinneren dat ik inviel tegen Crystal Palace. Ik verloor de bal drie keer. Ik dacht dat ik niet meer zou spelen tot het eind van het seizoen, nadat hij me 'vermoorde' in de kleedkamer. Een manager zoals hij brengt het beste in je naar boven. Hij laat je namelijk altijd weten wanneer je fout zit."

Sterling zegt dat de hevige concurrentiestrijd bij the Citizens hem beter maakt. "Vorige zomer sloot Bernardo Silva zich bij ons aan. Ik dacht bij mezelf: als ik terugkom (van blessureleed, red.), moet ik ervoor zorgen dat ik alles geef. Soms lees je dat je niet in de selectie zal zitten en ik denk dan: oké, prima, we gaan het wel zien. Zulke dingen brengen het beste in mij naar boven."

De Engels international legt uit dat hij veel dingen heeft geleerd van Guardiola en geeft een voorbeeld: "Toen ik eerder dribbelde, was ik aan de vleugel en controleerde ik de bal met de buitenkant van mijn voet. Maar dat zorgt ervoor dat de bal minder vaart krijgt. Hij brengt je terug naar wat je deed toen je bij de Onder-8 speelde. Bijvoorbeeld een open lichaamshouding. Kleine details allemaal."

Verwacht jij dat Manchester City de Champions League gaat winnen dit seizoen?

Meer nieuws

'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
0
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
3
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
20
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
51
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
39

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties