Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik dacht: dat is interessant, de manager van Swansea City spreekt Spaans'

Laatste update:

Suárez speelde twee seizoenen lang onder de Noord-Ier en maakte de transformatie van een kwakkelend team tot een serieuze titelkandidaat van dichtbij mee. "De manier waarop hij ons coachte was indrukwekkend. Ik weet zeker dat hij die werkwijze, waar ik zo van hield en die zo effectief was, voort zal zetten." Al in een vroeg stadium had de ex-Ajacied door dat hij met Rodgers met een speciale man van doen had.

"Nog voor hij naar Liverpool kwam, in de zomer van 2012, speelden we tegen Swansea City, waar hij toen nog manager was. Na afloop van de wedstrijd kwam ik hem tegen. Hij zei tegen me in het Spaans: 'Je bent een geweldige speler, gefeliciteerd.' Ik weet nog dat ik dacht: dat is interessant, de manager van Swansea spreekt Spaans." Het goede gevoel dat Suárez daaraan overhield, bleek juist.

"Vanaf zijn begin bij Liverpool heeft hij me overtuigd. Het klopte gewoon. En alhoewel de resultaten aanvankelijk niet goed waren, zag ik het spel verbeteren. Het is zijn filosofie om de bal rond te laten gaan en in bezit te houden. Die nieuwe stijl stond me aan", vervolgt de huidig speler van Barcelona. "Het heeft voor mij geen zin als ik tegen die sterke verdedigers in Engeland alleen maar door de lucht wordt bediend. Maar een slimme pass over de grond werkt uitstekend. Brendan begreep dat als geen ander."

Zie jij Liverpool de komende jaren nog eens meedoen om de titel in Engeland?

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
18
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
12
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties