Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik dacht er helemaal niet bij na, het was niet respectvol naar de Ajax-fans'

Laatste update:

"We hebben hier een geweldig stadion en geweldige supporters, dat heb ik wel gezien toen ik hier met Jong Ajax was, en ook Noa (Lang, red.) vertelde het me", zegt Danilo in gesprek met Ajax Showtime over FC Twente. "Ik hoop echt dat, als de situatie het toelaat natuurlijk, er snel weer veel supporters naar het stadion mogen. Zij geven je toch altijd een extra boost en zorgen voor een goede ."

Danilo heeft al veel mooie momenten meegemaakt bij Ajax, zoals zijn basisdebuut in het eerste van Ajax in de Europa League-wedstrijd tegen Getafe in februari. De Spaanse club kwam in de return op een 0-1 voorsprong, maar Danilo zorgde even later voor de gelijkmaker. In de rust werd hij gewisseld voor Quincy Promes. "De trainer zei dat ik het erg goed gedaan had en feliciteerde me, maar had verse benen nodig. Dat snap ik wel, ik had erg hard gewerkt en was al best moe."

Al tijdens de 2-1 zege ontstond er nog een relletje, aangezien Danilo in de rust zijn shirt ruilde met Ajax' grote plaaggeest Deyverson. Danilo vertelt dat zijn landgenoot naar hem toekwam met het verzoek om van tenue te wisselen. "Ik dacht er helemaal niet bij na en deed het gewoon, maar ik snapte later natuurlijk wel dat het not done was. Ik moet zeggen dat ik naast al die haatreacties ook heel veel lieve reacties heb gekregen van mensen die wel begrepen dat dit geen bewuste actie was."

De jongeling vertelt dat Deyverson het shirt van de Ajacied niet mee naar huis heeft genomen. "Los van het feit dat het naar onze fans niet respectvol was om mijn shirt te ruilen met zo'n irritante speler, was het natuurlijk ook mijn debuutshirt! Dit besefte ik pas toen ik alweer in de kleedkamer was. Ik heb Deyverson snel opgezocht en mijn shirt teruggevraagd, haha. Zijn shirt heb ik niet teruggegeven."

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties