Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik dacht: er kan wel eens iets moois gaan gebeuren'

Laatste update:

In een interview met het Feyenoord Magazine zegt El Ahmadi, dat hij altijd wel het verlangen hield om terug te gaan naar de club. Hij was er vorig jaar zomer niet eens heel erg mee bezig, omdat hij zich prima voelde in Birmingham. Hij was er basisspeler en had het goed naar zijn zin. "Daardoor dacht ik er eerlijk gezegd helemaal niet over na om al op zo'n korte termijn terug te keren, maar dat veranderde toen Fred Rutten bij Feyenoord had getekend", legt El Ahmadi uit.

"Toen dacht ik: er kan daar wel eens iets moois gaan gebeuren. Daarbij speelde ook de warmte die ik altijd heb gevoeld bij Feyenoord een rol, het voelde goed en vertrouwd om hier terug te keren", aldus de middenvelder. Hij werkte al eerder met Rutten samen in dienst van FC Twente en zag een hereniging wel zitten. Het voetbal onder de huidige trainer is anders dan het was onder Koeman, heeft El Ahmadi gemerkt. Er is een duidelijke lijn zichtbaar in het spel van Feyenoord, duidt hij.

"Met name aan de bal. Dat is ook de speelwijze waarin ik het beste tot mijn recht kom en dat geldt denk ik voor meerdere spelers in ons team. Wij kunnen wedstrijden makkelijk domineren. Dat is een andere manier van spelen dan Feyenoord gewend was", aldus El Ahmadi. Bij binnenkomst zei de ervaren middenvelder dat hij graag zijn belevenissen en opgedane indrukken uit Engeland over wilde brengen op zijn teamgenoten in De Kuip. Dat doet hij nu ook daadwerkelijk, zegt hij.

"Ik probeer vooral de winnaarsmentaliteit uit Engeland over te brengen. In Engeland blijven spelers gáán, ook als ze achter staan of als het even niet loopt", verduidelijkt El Ahmadi. Hij zag met eigen ogen dat het verschil in mentaliteit groot is tussen de Eredivisie en de Premier League. Dat vindt de middenvelder niet zo vreemd. "Want in Nederland spelen veel jongens van 18 of 19 jaar, terwijl je in Engeland pas begint door te breken als je 23 of 24 jaar bent. In dat opzicht is het in elk geval goed dat ons team dit seizoen al meemaakt, hoe het is om voor een langere periode twee wedstrijden per week te spelen."

Vind jij dat Karim El Ahmadi Feyenoord echt sterker heeft gemaakt, door terug te komen?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
2
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties