Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik dacht even dat het weer een sensationele avond zou worden'

Laatste update:

"Ik ben blij dat ik nog van waarde kon zijn voor het team, al heeft het uiteindelijk geen resultaat opgeleverd. Ik dacht wel heel even dat het weer een sensationele avond zou worden. Na de 1-1 hadden we ons even moeten hergroeperen. In plaats van even op adem te komen en de stand te koesteren, wilden we misschien te graag naar voren en daar hebben zij optimaal van geprofiteerd. Heel jammer", aldus Manu via de clubwebsite van Feyenoord.

De aanvaller kijkt desondanks tevreden terug op het Europese avontuur van Feyenoord. "Er zaten voor ons veel mooie momenten tussen. Ook merkten we aan alles dat dit een heel bijzondere avond was. De steun tijdens de laatste training en de sfeer in het stadion vandaag, daar doe je het voor als speler."

Daniele De Rossi noemt het tegendoelpunt van Manu 'schokkend'. AS Roma stond met een man meer, al viel het doelpunt even na de korte staking van scheidsrechter Clément Turpin. "Het is schokkend om een doelpunt weg te geven tegen tien man, maar misschien raakten we door de onderbreking even uit ons ritme", aldus de middenvelder tegen Sport Mediaset.

-
Dacht jij na de 1-1 van Elvis Manu dat Feyenoord het zou redden?

Meer nieuws

Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
2
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
4
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
14
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties