Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik dacht lekker te voetballen, maar dan komt de trainer met deze wissel...'

Laatste update:

De middenvelder was in de voorgaande dertien competitieduels dit seizoen telkens basisspeler, maar voor de wedstrijd tegen Emmen besloot trainer Leonid Slutsky Roy Beerens als rechtsbuiten op te stellen, waardoor de plek van Foor op het middenveld vrijkwam voor Martin Odegaard. Foor laat in gesprek met Omroep Gelderland weten daarvan te balen. "Ik dacht vandaag lekker te voetballen en voor de winst te gaan. Maar dan komt de trainer met deze tactische wissel..."

"Daar moet je dan mee dealen en professioneel mee omgaan. Ik moet dan weer 100 procent mijn best doen en laten zien dat hij mij er niet uit kan halen. Ja, natuurlijk ben ik boos", vervolgt hij. "Je baalt, want dat doet elke sportman op de bank. Ik vind zelf ook dat ik een heel goed seizoen speel, stabiel. Maar ik moet dit niet als teleurstelling zien, ik moet doorgaan waar ik mee bezig ben. Volgende week halen we drie punten met mij in de basis."

Foor werd twintig minuten voor tijd bij een 1-1 stand alsnog ingebracht door Slutsky, maar hij kon Vitesse niet meer aan een zege helpen. "Dit is een blamage als je ziet welke kwaliteiten wij hebben. Die hebben wij vandaag niet laten zien. Hoe dat kan? Het is een beetje onderschatting ook denk ik. Je moet tegen dit soort ploegen meteen de toon zetten. Na de 1-0 doorgaan voor de 2-0. Als je hun ook maar iets laat ruiken aan meer dan krijgen ze vertrouwen. Nu valt het balletje goed en is het 1-1. We weten dat we gefaald hebben."

Navarone Foor hoort thuis in de basis bij Vitesse

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
4
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
4
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
5
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
31
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties