Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk dat Ajax zeker een droom van hem is, hij heeft er al gespeeld'

Laatste update:

"Ik denk dat Ajax zeker een droom van hem is, hij heeft er al gespeeld en gewerkt", zegt Van Hintum, technisch directeur van Vitesse, in gesprek met de NOS. "Je moet een netwerk hebben binnen de club en hij heeft dat. John kan zeker een kandidaat zijn bij Ajax." Zijn woorden worden onderstreept door Streuer, oud-speler van onder meer FC Groningen en FC Utrecht. "Bij AZ kan hij het niet beter doen dan nu. Hij is zeker klaar voor een volgende stap en dat kan absoluut bij de traditionele topdrie."

Een stap naar het buitenland komt volgens Streuer te vroeg voor Van den Brom. "Nederlandse trainers zitten op dit moment niet in de ideale positie om aan de slag te gaan in het buitenland In Engeland en Spanje hebben ze het heel moeilijk." Van Hintum denkt dat Van den Brom met zijn stijl niet past in de Premier League. "Zijn visie past beter in Spanje, waar wordt uitgegaan van de opbouw van achteruit. Dat is het kenmerk van 'Van den Brom-voetbal'. Het Engelse 'kick-and-rush' vindt hij helemaal niks, hij wil dominant spelen vanuit de verdediging en het middenveld."

Van den Brom hoopte dit seizoen het gat met de Eredivisie-top te dichten, maar zijn ploeg won geen enkel duel met Ajax, Feyenoord of PSV. "Maar ik denk niet dat het te maken heeft met Van den Brom. Dat komt eerder door het proces waarin AZ zit. Het gaat stapje voor stapje omhoog. Met veel jonge spelers is de druk in de topwedstrijden misschien nog wat te groot, maar dat kan over een jaar heel anders zijn", aldus Van Hintum, die hoopt dat AZ de TOTO KNVB Beker wint. "Er staat nu wel behoorlijk wat druk op om een prijs te pakken. De ploeg die dit jaar het beste voetbal van Nederland speelde, verdient ook een prijs. Van den Brom verdient dat, maar eigenlijk iedereen bij AZ."

-
Denk jij dat John van den Brom ooit trainer wordt van Ajax?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
2
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
25
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
21
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties