Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk dat de Eerste Divisie blij mag zijn dat deze fans op pad gaan'

Laatste update:

"Iedereen zegt wel heel makkelijk dat wij het wel even uit zullen voetballen. We staan er op dit moment ook goed voor, maar er is nog een lange weg te gaan", benadrukt de aanvoerder van FC Twente. De Tukkers boekten in Eindhoven de negende competitiezege op rij. "Voor de winterstop zijn we ermee begonnen en nu zetten we het door. Dan is het extra lekker dat de rest punten laat liggen, dan maak je dubbel winst."

"Ik kan me nog een seizoen in de Eerste Divisie herinneren waarin een club een voorsprong van vijftien punten uit handen gaf. Maar goed, liever zo dan andersom", zo tempert Brama het optimisme. "We geven heel weinig weg en hebben voorin genoeg aanvallende kwaliteiten. Dat is een gouden combinatie. Zo'n reeks van overwinningen is heel lekker natuurlijk en al helemaal als de concurrentie punten laat liggen, maar we zijn er nog niet."

In Eindhoven waren driehonderd supporters van Twente aanwezig. 'Geweldig', zo zegt Brama als het over de fans van de club uit Enschede gaat. "Over support hebben we niet te klagen. Ik denk dat de Eerste Divisie heel blij mag zijn dat deze supporters iedere week op pad gaan. Het is voor alle clubs een belevenis. Het maakt me trots. Ik ben teruggekomen uit Australië, daar had je niet echt een harde kern. Het was meer een familie-uitje. Hier zie je weer hoe fanatiek de fans zijn. Uniek in Nederland, denk ik."

-
Wordt FC Twente kampioen van de Keuken Kampioen Divisie?

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
10
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
39
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties