Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik denk dat er momenteel geen betere voetballer in de Premier League is'

Laatste update:

"Het leek alsof ik het oude Manchester United aan het kijken was", vertelde de oud-verdediger maandagavond bij BBC Sports. "Onder Ole Gunnar Solksjaer gaat de club weer de goede kant op, ook in tactisch opzicht. En nu, onder zijn leiding, denk ik dat er momenteel geen betere voetballer in de Premier League is dan Paul Pogba. Het is ongelooflijk om te zien hoe United in dit stadion met zo veel zelfvertrouwen en vechtlust speelde."

"We spelen om prijzen te winnen", vertelde Pogba na het duel in Londen. "Solksjaer nam deze baan aan omdat hij daar natuurlijk toe in staat is. Hij heeft vertrouwen in ons en wij hebben vertrouwen in hem. We gaan ervoor. Je weet nooit of we de FA Cup gaan winnen, maar we zullen spelen om het toernooi te winnen. Een mooie overwinning en een geweldige teamprestatie. Het was niet makkelijk, maar we zijn blij. Mijn prestaties? Het team helpt mij om het beste uit me te halen. Ze helpen me om te scoren en assists te geven. We genieten van de manier waarop we spelen."

Ver esta publicación en Instagram

Paul Pogba was dit seizoen in 12 officiële duels onder Ole Gunnar Solksjaer bij 15 goals betrokken: 6 assists en 9 treffers. Dat zijn er 6 meer dan in 20 duels onder José Mourinho: 5 assists en 4 treffers #pogba #mufc #paulpogba #manchesterunited #facup #manchesterunitedfc #solksjaer #mourinho #swipe #mufcfans

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Herrera genoot van het spel van Manchester United op Stamford Bridge. "We hebben tot het einde moeten vechten. Ik speelde in een meer offensieve rol omdat we van tevoren wisten dat Chelsea daar moeite mee heeft", verklaarde de maker van de 0-1. "Het was een fantastische wedstrijd." Onder leiding van Solksjaer heeft Manchester United elf van de dertien officiële duels in winst omgezet, met een doelsaldo van 30 doelpunten voor en 9 tegen.

-
Paul Pogba is momenteel de beste voetballer in de Premier League

Meer nieuws

VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
7
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
20
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
19
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties