Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk dat er morgen duidelijkheid is over toekomst van De Guzmán'

Laatste update:

De Guzmán maakte afgelopen weekeinde geen deel uit van de selectie van Maurizio Sarri voor het duel met Sassuolo. De kans is klein dat de Oranje-international in Napels blijft. "We kijken naar alle mogelijkheden, in samenspraak met Napoli", zo stelt Fabio Parisi, de Italiaanse zaakwaarnemer van de ex-speler van onder meer Feyenoord.

De voorkeur van De Guzmán ging, naar verluidt, uit naar Marseille. Sunderland kreeg zodoende nul op het rekest, maar het opstappen van Marcelo Bielsa zorgde ervoor dat de middenvelder een overstap naar het Stade Vélodrome kan vergeten. "Er was toen bijna een deal met Marseille", erkent Parisi. "Maar dat was voor de aanstelling van Míchel."

"Sunderland? Het zou een huurovereenkomst zonder optie tot koop kunnen zijn. Ik denk er morgen duidelijkheid is over zijn toekomst." De Guzman, 27 jaar, maakte een jaar geleden de overstap van Villarreal naar Napoli. De geboren Canadees, die in het Stadio San Paolo nog drie jaar onder contract staat, speelde zestien duels en scoorde zes keer.

Denk jij dat Jonathan de Guzmán naar Sunderland gaat?

Meer nieuws

Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Brighton & Hove Albion kondigt vertrek van Roberto De Zerbi aan
24
Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
3
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties