Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk dat Erik ten Hag wel een gesprekje met mij aangaat'

Laatste update:

"Ik heb een jaar bij Jong Ajax gespeeld en daar ervaring opgedaan. Ik heb laten zien dat ik beter mezelf kan zijn en denk dat het goed gaat", zegt Gravenberch, die ongeveer een jaar geleden debuteerde bij het eerste bij het duel met PSV, in gesprek met FOX Sports. Zondag staan PSV en Ajax wederom tegenover elkaar in het Philips Stadion.

Gravenberch heeft sinds zijn debuut voor Ajax 1 louter minuten gemaakt voor de beloften. Het talent stelt desalniettemin vast dat hij veel progressie heeft geboekt. "Vorig jaar had ik periodes dat ik goed speelde en minder goed speelde", beseft de jonge middenvelder, die aangeeft dat hij constanter is geworden. "Dat gaat nu beter."

De jongeling zou het mooi vinden als hij zich ontwikkelt als bijvoorbeeld Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, die deze zomer Ajax verlieten voor respectievelijk Juventus en Barcelona. "Ik denk dat ik aardig op weg ben. Nu scoor ik ook meer, dat deed ik nooit. Ik denk dat Ten Hag wel een gesprekje met mij aangaat en gaat zeggen hoe ik heb gespeeld."

Verwacht jij dat Ryan Gravenberch dit seizoen minuten gaat maken in de Eredivisie?

Meer nieuws

Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
1
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
8
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
17
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties