Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk dat het een win-winsituatie voor mij en voor Feyenoord is'

Laatste update:

In plaats van derde keus bij Feyenoord is Hahn eerste keus geworden bij PEC Zwolle. Met die club staat hij nu op een knappe derde plaats en zelf is hij onomstreden tussen de palen. "Dit is beter, voor mij is dit top. Ik kan hier lekker mijn wedstrijden spelen. Ik denk dat het een win-winsituatie voor mij en Feyenoord is. Ik kan mij hier goed ontwikkelen en dat was de bedoeling voor dit seizoen", zegt Hahn tevreden tegen RTV Rijnmond.

Hahn hield in zes van de zeventien wedstrijden die hij in de competitie keepte, 'de nul'. In totaal werd de Zwolse defensie dit seizoen 23 keer gepasseerd en daarmee staat het vierde in de Eredivisie. Alleen PSV, Ajax en Feyenoord kregen nog minder goals tegen, tot nu toe. Of Hahn volgend seizoen deel uitmaakt van Feyenoord, weet hij nog niet. Daar is hij naar eigen zeggen ook niet mee bezig. "Ik heb het hier prima naar mijn zin en kan lekker spelen. Ik ben nog altijd van Feyenoord, dus het zal er aan liggen wat de club doet."

Denk jij dat Warner Hahn ook volgend seizoen uitkomt voor PEC Zwolle?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
49
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
4
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties