Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik denk dat het onmogelijk is ze allebei te vervangen'

Laatste update:

Depay en Wijnaldum liggen allebei nog tot de zomer van 2018 vast. Het ligt in de lijn der verwachting dat PSV in de zomer flinke transfersommen voor het duo zal ontvangen. De club zal echter ook hard zijn best moeten doen, geschikte vervangers te vinden voor de Oranje-internationals. Foppe de Haan denkt, dat dat in het geval van Depay een erg lastige klus zal blijken te zijn. De Friese oud-trainer vindt Depay belangrijker dan Wijnaldum.

"Vind maar een vervanger voor Memphis: in de Eredivisie loopt er in ieder geval geen buitenspeler rond met zijn specifieke kwaliteiten", aldus De Haan in gesprek met Metro. De suggestie dat Steven Berghuis het misschien zou kunnen worden, wijst hij van de hand. Hij noemt de AZ-aanvaller 'een leuke speler', maar niet het type waarnaar PSV zoekt. "Als club kom je dan al snel uit in het buitenland, maar dan betaal je de hoofdprijs. Als PSV daartoe bereid is, dan is Ola John misschien wel een optie."

Voormalig profvoetballer Ronald de Boer vindt juist dat Wijnaldum moeilijker te vervangen is dan Depay. In de zomer van 2011 nam PSV de middenvelder over van Feyenoord en dit seizoen heeft hij laten zien, heel belangrijk te zijn voor de club. De Boer vindt Wijnaldum de constantere van de twee, legt hij uit. "Ik denk dat het onmogelijk is om beide spelers te vervangen. Je gaat er altijd op achteruit. Vind jij maar twee vervangers die zó belangrijk zijn voor PSV en die al de nodige internationale ervaring hebben opgedaan. Memphis en Wijnaldum hebben wel mooi een WK gespeeld waarop ze derde zijn geworden."

Volgens De Boer is het vooral de vraag wat PSV wil. Kandidaten als Davy Pröpper en Nemanja Gudelj zijn al voorbij gekomen, de laatste weken. Zij zullen best wat moeten kosten, verwacht De Boer. Hij denkt dat er ook wel eens gebruik gemaakt zou kunnen worden van de moeilijke situatie waarin FC Twente zich nu bevindt. "Ze kunnen bijvoorbeeld Renato Tapia kopen en die vervolgens de tijd geven om aan het niveau te wennen. Tjaronn Chery van FC Groningen lijkt mij trouwens ook geen verkeerde voor PSV."

Wie is moeilijker te vervangen voor PSV?

Meer nieuws

Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
15
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
13
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
15
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
17
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties