Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk dat het reëel is dat hij binnen twee jaar in Ajax 1 speelt'

Laatste update:

"Dat hij op zijn vijftiende meedoet met de Onder-19, dat spreekt voor zich. Ik ben trots op hem als een grote broer en kan hem alleen maar blijven steunen en adviezen en tips geven", zegt Danzell in gesprek met Voetbalzone. Hij speelde zelf ook in de jeugdopleiding van Ajax, maar brak niet door in het eerste elftal. De verdediger wordt thans door Reading verhuurd aan de Belgische tweedeklasser KSV Roeselare.

"Mijn doel is om aan te sluiten bij de Onder-19 en om zoveel mogelijk doelpunten te maken. Ik wil mezelf verbeteren. Uiteindelijk hoop ik een basisplek bij de Onder-19 af te dwingen. En mijn grote plan? Dat is om binnen twee jaar Ajax 1 te halen", zei Ryan Gravenberch in oktober op de website van de Amsterdammers.

Danzell Gravenberch denkt dat het 'zeker reëel' is dat de tiener binnen twee jaar in het eerste staat: "Niet voor niets zitten vele Europese topploegen achter hem aan. Maar thuis zeggen we, vader en moeder benadrukken dat ook, dat het toch wel het beste is om bij Ajax te blijven. Het is een goede en mooie club en over twee jaar kan hij dan in het eerste staan. Daar heb ik vertrouwen in."

Het volledige interview met Danzell Gravenberch verschijnt maandag op onze website.

Denk jij dat Ryan Gravenberch gaat doorbreken in Ajax 1?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
2
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
4
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
5
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
32

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties