Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik denk dat hij de enige is ter wereld met zoveel voetbalverstand'

Laatste update:

De pas 33-jarige Nagelsmann wordt al jaren gezien als een vooruitstrevende trainer en is dit seizoen met RB Leipzig de belangrijkste uitdager van Bayern München in de strijd om de titel in de Bundesliga. "Het lijkt alsof hij al twintig jaar in het vak zit", looft Kampl zijn trainer. "Ik heb nog nooit een trainer gezien die zo bezeten is van het voetbal en zoveel kennis heeft op die leeftijd. Dat is ongelooflijk. Ik denk dat hij de enige is ter wereld met zoveel voetbalverstand. Hij weet het team altijd perfect voor te bereiden op wedstrijden en heeft altijd een goed strijdplan. Ik weet zeker dat Leipzig niet zijn laatste club is. Hij heeft een hele grote carrière voor zich."

Nagelsmann, die wordt genoemd als een van de kandidaten om Joachim Löw op te volgen als bondscoach van Duitsland, neemt met Leipzig momenteel in de Bundesliga de tweede plek in met vier punten achterstand op Bayern. "Het is aan ons om de dingen te doen die hij eist", vervolgt Kampl. "Soms heb je ook een beetje geluk nodig. Als je Bayern altijd voor je hebt, is dat de maatstaf. Dat is het beste team ter wereld op dit moment. Het is enorm lastig voor ons om kampioen te worden, maar we proberen zo lang mogelijk mee te blijven doen. Het zou een leugen zijn als we zouden zeggen dat we niet mee zouden doen."

De Duitse titelstrijd zal voor een groot gedeelte afhangen van het onderlinge treffen op 3 april, wanneer Leipzig op bezoek gaat in de Allianz Arena. Kampl tempert alvast de torenhoge verwachtingen. "Ik zou ons nog niet willen classificeren als absolute topclub van alle clubs ter wereld. Daarvoor spelen we nog niet lang genoeg in de Bundesliga. Toch is het opmerkelijk als je ziet wat de club de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Dat maak je niet vaak mee in het voetbal."

Meer nieuws

Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
7
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
14
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
9
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties