Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk dat hij dezelfde stappen kan maken als Suárez'

Laatste update:

De 22-jarige Coutinho is de laatste maanden geweldig in vorm. "Ik zou zelf geld willen betalen om hem aan het werk te zien", zei Rodgers. "Hij is een geweldig rolmodel voor talenten uit Brazilië en voor jonge Engelse spelers, die erg technisch zijn, maar niet zo groot of fysiek sterk. Ik weet zeker dat Coutinho in de toekomst van wereldklasse kan worden."

"Toen Luis Suárez hier arriveerde, zat hij op een bepaald niveau", vervolgde Rodgers. "Hij bleef maar groeien en werd de wereldspeler die hij nu is. Ik denk dat Coutinho dezelfde stappen kan maken. Hij is misschien niet zo productief als Suárez, maar hij is goed op weg. Philippe is echt een geweldige speler en zijn nieuwe contract bewijst dat hij zich goed voelt bij Liverpool."

Philippe Coutinho is de beste speler die Liverpool op het moment heeft

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties