Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk dat hij een deal achter de hand heeft en naar Juventus gaat'

Laatste update:

"Ik weet niet wiens schuld dit is. Maar ik denk dat hij al een andere deal achter de hand heeft en ik denk dat hij naar Juventus gaat", vertelt Massaro donderdagavond aan Mediaset. Giovanni Galli, zelf keeper geweest van Milan tussen 1986 en 1990, vindt dat Donnarumma uitleg verschuldigd is. "Iedereen, inclusief zaakwaarnemers, moet weten dat we het hier hebben over Milan. Het is niet zomaar een club, maar een club met zeven Europese trofeeën."

"Milan heeft een tiener de ongelooflijke kans gegeven om regelmatig in de Serie A te spelen en daar moet respect tegenover staan", oordeelt Galli. "Het is één ding dat hij meer wil verdienen, maar het is iets anders om te zeggen dat je ongeacht het aanbod sowieso 'nee' zegt. Ik wil de echte reden weten waarom hij niet bijtekent. Hij is achttien jaar en dus al volwassen. Hij heeft de plicht om zijn besluit uit te leggen."

Denk je dat Gianluigi Donnarumma naar Juventus gaat?

Meer nieuws

Brian Brobbey weet waarin hij volgend seizoen bij Ajax moet verbeteren
3
FC Dordrecht weet overwicht tegen FC Emmen niet om te zetten in zege
6
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - Deportivo Alavés
0
Real Madrid is al bezig met seizoen 2025/26 en richt pijlen op twee toptargets
11
NEC neemt afscheid van kind van de club dat alle wedstrijden speelde in 2024
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties