Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk dat hij op deze positie de potentie heeft om Oranje te halen'

Laatste update:

"Wij kijken niet alleen met onze ogen, we kijken ook naar de data", aldus Huiberts. "Dan zien we dat hij als centrale verdediger een geweldig seizoen heeft gehad en dat hij als middenvelder iets minder hoog scoort. Ik denk dat hij op deze positie, centraal achterin, de potentie heeft om het Nederlands elftal te halen." Huiberts doet zijn uitspraken vooral op basis van statistieken over Koopmeiners.

"Dat analyseren we met ons eigen data-model, waarin aan al zijn acties een bepaalde waarde wordt gegeven. Als centrale verdediger heeft hij afgelopen seizoen meer waarde voor het team gehad dan als middenvelder. Dat zijn objectieve data", vertelt de directeur, die weet dat Koopmeiners zelf liever op het middenveld speelt. "Ik ken de voorkeur van Teun en ik vind hem ook als middenvelder erg goed, maar als ik hem was zou ik ook heel serieus nadenken over zijn huidige positie, want dat is een positie waar veel clubs naar kijken. Hij kan het nog mooi een jaar laten zien."

Koopmeiners komt uit de jeugdopleiding van AZ, waar hij in 2017 debuteerde in de hoofdmacht. Dit seizoen kwam de verdediger annex middenvelder tot 8 doelpunten in 32 competitiewedstrijden. Daarvan maakte Koopmeiners er vier uit een strafschop en een uit een directe vrije trap.

Zie jij Teun Koopmeiners Oranje halen?

Meer nieuws

Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties