Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk dat Huntelaar dat wel kan, hij scoort altijd tegen Feyenoord'

Laatste update:

Huntelaar is volgens Geels eenzelfde soorts spits als hij vroeger was. Scoren stond bij hem centraal, net zoals dat bij de huidige Ajax-spits het geval is. "Als dat niet lukte, baalde ik ontzettend. Zelfs toen we tegen Feyenoord met 5-0 voor stonden, wilde ik vaker scoren. Dat zit gewoon in mijn bloed", aldus Geels op de clubwebsite. "Huntelaar is ook altijd op jacht naar doelpunten."

Afgelopen zomer keerde Huntelaar terug bij Ajax, waar hij de tweede spits achter Dolberg werd. "Ik vind het fijn dat Huntelaar weer terug is. Hij is weliswaar 34 jaar, maar dat zegt niks op dit moment. Dolberg is geblesseerd, dus Klaas-Jan zal er moeten staan. Ik denk dat hij dat wel kan, hij scoort namelijk altijd tegen Feyenoord.'' In acht wedstrijden tegen Feyenoord was Huntelaar al negen keer trefzeker.

Geels verwacht dat Ajax zondag de drie punten in eigen huis houdt. Hij is zeer te spreken over de kwaliteit in de selectie van trainer Erik ten Hag. "Met spelers zoals Frenkie (de Jong, red.) en Lasse (Schöne, red.) op het middenveld komt het helemaal goed. Ook David Neres en Justin Kluivert hebben hun kwaliteiten getoond. Al met al ben ik zeer positief."

-
Denk jij dat Klaas-Jan Huntelaar zondag gaat scoren tegen Feyenoord?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
17
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
4
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
25
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties