Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk dat ik al van hetzelfde niveau als Messi en Cristiano ben'

Laatste update:

"Ik denk dat de Ballon d'Or meer prestige en geschiedenis heeft. Ik heb nog drie maanden om alles te geven. Het is duidelijk dat ik een ander soort speler ben dan Cristiano Ronaldo, Messi, Neymar of Kylian Mbappé. Ik ben een topspeler, maar ik weet dat ik ook nog beter kan worden", vertelt hij in gesprek met AS. "Ik probeer zo compleet mogelijk te worden. Ik zal geen vijftig doelpunten per seizoen maken, maar ik wil in aanvallend opzicht zoveel mogelijk bijdragen en voor het team blijven werken."

"Ik denk dat ik al van hetzelfde niveau als Messi en Cristiano ben. En ik weet zeker dat andere spelers dit niveau ook zullen bereiken. Ik wil beter worden, ik wil winnen en ik wil zo doorgaan", vervolgt Griezmann zijn verhaal. De aanvaller werd eerder deze zomer in Rusland met de Franse nationale ploeg wereldkampioen en als het aan Griezmann ligt, blijft het daar niet bij.

"Dat was een jongensdroom die uitkwam, dat wilde ik al toen ik het elftal in 1998 de prijs zag winnen. Zo gaat het op clubniveau ook en het was fantastisch om de Europa League en de Super Cup te winnen met Atlético Madrid, we willen zo doorgaan. Het is alleen jammer dat er geen Franse spelers zijn genomineerd voor 'The Best'. Dat geldt voor mij, maar ook voor Mbappé, Raphaël Varana, Paul Pogba, N'Golo Kanté, hun prestaties in Frankrijk worden niet op waarde geschat."

Vind jij dat Antoine Griezmann van hetzelfde niveau is als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
2
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
3
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
6
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
2
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
177

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties