Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk dat ik iemand ben naar wie wordt geluisterd'

Laatste update:

De middenvelder is inmiddels bezig aan zijn dertiende seizoen in het betaald voetbal en werd dit jaar dertig. Hij behoort tot de meest ervaren voetballers in Rotterdam-Zuid en heeft ook een speciale bijnaam gekregen in de spelersgroep, vertelt hij aan Voetbal International. "Ik word af en toe opa genoemd door de jonge jongens, dus ze hebben in elk geval wel respect voor me", zegt hij met een knipoog.

"Maar serieus: ik denk wel dat ik een speler ben naar wie wordt geluisterd", vervolgt El Ahmadi. "Ik haal vaak mijn eigen carrière aan als ik zie dat iemand het moeilijk heeft. En dan zeg ik: als ik als jonge jongen verstandiger was geweest, was ik nu verder geweest. Ik was nooit een extreem moeilijke speler, wel iemand die moeilijk met teleurstellingen kon omgaan", blikt El Ahmadi terug in het weekblad. Hij zegt dat hij zich afzonderde of niet alles gaf op de trainingen, wanneer hij merkte dat hij niet zou spelen.

Als hij nu merkt dat een wisselspeler in het huidige Feyenoord zo doet, zegt hij er wat van tegen die betreffende collega. "Hé, luister: je gaat vandaag gewoon alles geven. Elke dag beter willen worden, elke dag het maximale uit jezelf halen: dat is de basis om te slagen als prof", legt El Ahmadi uit. "Van teleurstellingen word je alleen maar sterker."

Denk jij dat Karim El Ahmadi een van de drie belangrijkste spelers is bij Feyenoord?

Meer nieuws

Arne Slot over stap naar Liverpool: 'Alle vertrouwen in dat het rond gaat komen'
2
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
70
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
20
Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
31
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
33
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties