Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk dat Raiola hem richting de uitgang van Ajax duwt'

Laatste update:

"Ik denk dat zijn zaakwaarnemer hem richting de uitgang van Ajax duwt", verwijst de voormalig doelman naar Mino Raiola. "We hebben een gesprek gehad met Kluivert om zijn contract open te breken en te verlengen. Het ligt vaak niet bij die jongen, want Kluivert is een echte Ajacied. Hij is groot geworden bij Ajax. We willen hem dolgraag bij Ajax houden, maar je hebt wel te maken met zaakwaarnemers."

Van der Sar voegt eraan toe dat Ajax al een maand of tien bezig is om de onderhandelingen over Kluivert tot een goed einde te brengen, maar dat men er op een gegeven moment 'wel klaar' mee is: "Als het niet lukt, komen er andere opties", lijkt hij op een verkoop te doelen. Kluivert ligt momenteel nog tot de zomer van 2019 vast in de Johan Cruijff ArenA.

"Het seizoen is klaar, dus ik ga even kijken hoe of wat", zei Kluivert zondag na afloop van het met 1-2 gewonnen duel met Excelsior tegen FOX Sports. "Dan maak ik m'n keuze. Dan zullen we zien wat eruit komt. Wat ik wil? Dat is een goede vraag. Ik weet het nog niet. Of ik het echt niet weet of het niet wil zeggen? Ik denk het tweede."

Denk jij dat Justin Kluivert zijn contract gaat verlengen?

Meer nieuws

John van 't Schip krijgt nieuwe functie binnen Ajax
10
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
6
Galatasaray verliest van tien man Fenerbahçe: ontknoping volgt volgende week
59
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Denzel Dumfries bezorgt Lazio Champions League-domper met late gelijkmaker
0
Waanzinnige beelden: Klopp zet op Anfield eigen nummer in voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties