Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik denk dat Ronald Koeman vooral weet wat zijn sterkste elftal is'

Laatste update:

De oud-international schrijft in zijn column voor De Telegraaf dat de ploeg van Löw het tactisch beter voor elkaar had doordat de Duitsers met drie verdedigers speelden. "Een beetje zoals Juventus een paar jaar geleden al deed onder Antonio Conte. Dat was een beetje hun manier van voetballen en Conte voerde die stijl ook in bij Chelsea en de nationale ploeg van Italië", aldus Gullit. "In die setting kwam Frenkie de Jong in Gelsenkirchen niet aan voetballen toe. Hij werd flink op de huid gezeten. Op zo'n moment vraag ik me af wat Oranje daar in deze fase tegenover kan stellen? Een kwartiertje in de eerste helft konden we laten zien waartoe we in staat zijn. Maar het was tegen Duitsland in z'n totaliteit te weinig."

Gullit kijkt met een goed gevoel terug op de prestaties van Oranje in de Nations League. "Waar het werkelijk om draait is de kwalificatie voor het EK 2020. Je hoorde Löw eerder ook zeggen dat hij de degradatie uit groep 1 geen ramp vond. Voor de meeste bondscoaches blijven de Nations League-wedstrijden veredelde oefenpotjes", aldus de oud-voetballer. "Het interessante voor Ronald Koeman is dat hij nu weet dat hij een goed team heeft, dat hij vele kanten op kan met deze spelers en meerdere keuzes heeft. Ik denk dat hij vooral weet wat zijn sterkste elftal is."

De Nations League is volgens Gullit een groot leerproces geweest. Als groot verbeterpunt noemt hij de start van de wedstrijden. "Je bent te veel wedstrijden slecht begonnen en dat moet er uit. Achteraf kon je steeds blij zijn zoals gisteravond. Je scoort uit noodzaak omdat je Virgil van Dijk in de spits erbij zet. Dan levert dat toch nog iets goeds op. Ik denk dat de Fransen er doodziek van zijn", schrijft hij. "Maar ziek moet Nederland ook zijn van bepaalde tegengoals. Het verdedigen moet daarom ook echt nog beter."

-
Verwacht jij dat Oranje de Nations League gaat winnen?

Meer nieuws

Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
7
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
8
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
19
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
38
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties