Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk dat Salah uit angst voor blessures op twintig procent traint'

Laatste update:

Ploeggenoot Alberto Moreno denkt dat Salah dit vol kan houden doordat hij zich op de trainingen wat inhoudt: "Salah is een ongelooflijke kerel en hij beleeft een fantastisch jaar. Ik denk dat Salah op twintig procent van zijn kunnen traint omdat hij bang is om zichzelf te blesseren", vertelde de Spanjaard na de wedstrijd in het Stadio Olimpico aan El Transistor. "En nu is het bijna Ramadan, ik zal voor hem eten en drinken, dat is iets wat ik kan doen!", voegde hij er met een knipoog aan toe.

Moreno begon het seizoen als eerste keus op de linksbackpositie, maar moest door een enkelblessure in december zijn plaats afstaan aan Andy Robertson. De 25-jarige verdediger is er daarna niet meer in geslaagd om zijn basisplek in het elftal van Jürgen Klopp terug te veroveren: "Ik kan het nog steeds niet geloven dat we de finale van de Champions League gaan spelen."

"We hebben een geweldig team en nu gaan we om de winst strijden. Jullie moeten Klopp vertellen dat hij mij in de finale moet laten spelen!", ging hij verder met een glimlach. "Iedere speler wil dat meemaken. Ik ben mijn basisplaats kwijtgeraakt door een blessure, maar dit is niet het moment om het daar over te hebben. Nu moeten we hiervan genieten."

Denk jij dat Liverpool de Champions League gaat winnen?

Meer nieuws

Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
3
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
36
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
5
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
54
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
55

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties