Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk dat Van der Vaart bij ons in het positiespel ook de beste zal zijn'

Laatste update:

Van der Vaart gaat zijn conditie op peil houden en Van 't Schip liet na de oefenzege weten dat hij niet uitsluit dat de ex-speler van onder meer Ajax, Real Madrid, Hamburger SV en Tottenham Hotspur een contract zal tekenen. "Ik ben altijd fan geweest van the Spurs en hou ook van het type, technische voetballers zoals Van der Vaart. Ik denk dat iedereen het zal toejuichen dat Van der Vaart met ons mee gaat trainen", aldus Dekker tegen de Stentor.

De 109-voudig Oranje-international stond het afgelopen seizoen onder contract bij het Deense Midtjylland. Hij kwam nauwelijks aan spelen toe en hoefde dan ook niet op een nieuwe verbintenis te rekenen. Van 't Schip bood hem als vriendendienst aan om mee te trainen in Zwolle. "Of ik nog iets van hem kan leren? Nou, ik denk dat hij bij ons in het positiespel ook de beste zal zijn", aldus Dekker. "Ik vind dit wel echt mooi en ben ook wel heel benieuwd hoe het zal gaan."

Meer nieuws

Albers onthult details over inhoud van contract dat Ajax aan Misehouy voorlegde
8
'Italiaanse club meldde zich bij Ajax voor Taylor, Alex Kroes weet er alles van'
17
De Mos voorspelt het astronomische bedrag dat PSV voor Bakayoko gaat ontvangen
23
Pak 4,8x je inzet als Uitblinker De Jong minstens 2 keer scoort voor PSV!
0
Albers reageert live op tv op geruchten over terugkeer Van de Beek naar Ajax
41
Messi wendt zich tot camera om frustratie over curieuze spelregel te uiten
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties