Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk dat Van der Wiel dacht 'wat doe ik eigenlijk hier in Turkije?''

Laatste update:

Van der Wiel had zondag tegen Turkije weer een basisplaats en dat verbaasde Peter Boeve, rapporteur bij De Telegraaf. "Het tweede doelpunt van de Turken werd ingeleid door de foute ingooi van Van der Wiel", schrijft hij in zijn analyse. "Het leek wel pupillenvoetbal. Hij heeft geen enkele keer zijn tegenstander uitgeschakeld. Ik denk dat hij dacht 'wat doe ik eigenlijk hier in Turkije?'. Maar er is ook veel te veel gewisseld in het elftal. Het was totaal geen eenheid."

Ook de andere spelers van Oranje komen er niet goed af in de beoordelingen van de rapporteurs, maar Van der Wiel wordt met een vier als rapportcijfer gezien als de slechtste man bij Oranje. Memphis Depay deed het met een vijf niet veel beter. "Ik mis bij Memphis de passie, de echte wil. Hij heeft wel leuke momenten af en toe, maar drukte totaal geen stempel op het elftal", stelt rapporteur Ruud Geels.

-
Vond je Gregory van der Wiel tegen Turkije de slechtste speler bij Oranje?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
33
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties