Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk dat Van Gaal een goede opvolger voor Hodgson kan zijn'

Laatste update:

Ryan Giggs was de assistent van Van Gaal bij United en donderdagavond schoof de Welshman aan als analist voor ITV. Daar ging het over wie de nieuwe bondscoach van Engeland moest worden en Giggs schoof Van Gaal naar voren: "Ik denk dat Van Gaal een goede opvolger zou zijn van Roy Hodgson, misschien in combinatie met Gareth Southgate", zei Giggs.

"Ja, waarom niet?", vervolgde de clubicoon van United. "Van Gaal heeft het laten zien bij het Nederlands elftal en kan ook veel betekenen voor het Engelse voetbal. Het optreden van de Engelse ploeg op het EK was schrikbarend, dus er moet wat gebeuren." In Engeland werd aangenomen dat Giggs en Van Gaal een moeizame relatie hadden, maar dat lijkt dus wel mee te vallen.

Denk je dat Louis van Gaal een goede bondscoach zou kunnen zijn voor Engeland?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
1
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
1
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
4
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
2
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
9
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties