Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk dat we ons ware gezicht tegen Sturm Graz bij vlagen al lieten zien'

Laatste update:

"Maar als we zo spelen als in Luik… Dan niet", voegt Schöne toe. "Toen waren we verder van het vereiste niveau verwijderd. Deze return geeft goede hoop, in de Champions League kom je ploegen tegen die aan één kans genoeg hebben." Ajax moet in de laatste voorronde nog zien af te rekenen met Dynamo Kiev. Schöne hoopt dat Ajax in de wedstrijd van dinsdag tegen Standard het 'ware gezicht' liet zien en dat de ploeg die lijn kan doortrekken tegen de Oekraïners.

"Ik denk dat we ons ware gezicht tegen Sturm Graz bij vlagen ook al lieten zien, maar dit is een andere tegenstander en we toonden het opnieuw. Het ziet er goed uit", vertelt de Deen, die opmerkt dat Ajax 'met volle concentratie' ten strijde trok tegen Standard. "Het zag er bij vlagen heel goed uit. Ik weet niet of concentratie het toverwoord was. We stonden opnieuw 2-0 voor bij rust en in de tweede helft werd duidelijk dat het scenario van Luik zich niet ging herhalen."

Volgende week woensdag wacht in Amsterdam de eerste ontmoeting met Dynamo Kiev. Een week later wacht de return. Veel weet Schöne nog niet van 'Kiev'. "Ik weet alleen dat het in Oekraïne ligt! Je doelt natuurlijk op Dynamo en nee, daar weet ik niet veel van. We gaan die ploeg analyseren, zodat we weer weten wat we moeten doen. We moeten de boel ook niet 'dood' analyseren, maar gewoon met onszelf bezig zijn."

-
Bereikt Ajax het hoofdtoernooi van de Champions League?

Meer nieuws

Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
0
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
4
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
34
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
14
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties