Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk niet dat er deze maand nog een sjeik langskomt, ik blijf bij Ajax'

Laatste update:

"De wisselwerking is goed. Als de tegenstander Frenkie vastzet, schuif ik door naar het middenveld. En andersom ook. Voetballend en verdedigend maken we allebei stappen en we helpen elkaar ook. Het is fijn om met zo'n intelligente speler als Frenkie te spelen", vertelt hij in gesprek met ELF Voetbal.

Meer: Matthijs de Ligt hoopt in de toekomst terug te kunnen keren bij Ajax

De Ligt was daarnaast onder de indruk van de eveneens debuterende Nicolás Tagliafico en de jonge stopper denkt dat Ajax de komende jaren wel vooruit kan met de Argentijn aan de linkerkant van de verdediging: "Nico is een goede back, dat zagen we al snel. Hij heeft dat Zuid-Amerikaanse gif en zit steeds kort op de tegenstander. De supporters hebben dat nu ook gezien."

De Ligt wordt zelf in verband gebracht met Barcelona, terwijl scouts van Bayern München naar verluidt tijdens de Klassieker ook voor hem op de tribune zaten. Van een winters vertrek bij Ajax lijkt het echter niet te gaan komen: "Ik blijf, dat kan ik nu wel zeggen. Er speelt niets op de achtergrond. Nee, ik denk niet dat er deze maand nog een sjeik met een zak geld komt, haha. Ik ben gelukkig bij Ajax", sluit de achttienjarige verdediger, die het wel een eer vindt dat hij wordt bij zulke grote clubs, af.

Denk jij dat Matthijs de Ligt aan zijn laatste seizoen bij Ajax bezig is?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties