Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk niet dat mensen onze hoge klassering hadden verwacht'

Laatste update:

Jeffrey Gouweleeuw denkt niet dat het veel uitmaakt dat Feyenoord donderdag nog in actie komt in de Europa League. "Wij hadden afgelopen seizoen na een Europese wedstrijd vaak een uitwedstrijd in de Eredivisie", zegt hij op de website van AZ. "Dat is wel anders. Bovendien speelt Feyenoord in België en maken ze geen reis naar Kazachstan of dat soort grappen."

"Ze zijn al geplaatst voor de volgende ronde, maar misschien speelt het nog een beetje mee en kunnen wij daar ons voordeel uit halen naarmate de wedstrijd vordert", vervolgt Gouweleeuw. Met AZ hoopt hij zich dit seizoen weer te kwalificeren voor Europees voetbal en de Noord-Hollanders zijn goed op weg, getuige de vierde plaats op de ranglijst in de Eredivisie.

"Ik denk niet dat mensen onze hoge klassering hadden verwacht aan het begin van het seizoen, hoewel de kwaliteit van onze selectie goed is", zegt Gouweleeuw. "Alleen hadden we veel blessures en had de trainerswissel wel enige invloed op ons. Daardoor was er niet echt vastigheid. Nu die er wel is, zie je dat het gewoon goed gaat. Het zal moeten blijken hoe ver we kunnen komen."

-
Denk je dat AZ zondag gaat verrassen bij Feyenoord?

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
18
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
12
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties