Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk serieus dat het hoofdstuk Di María na vandaag gesloten is'

Laatste update:

De man die vorig jaar zomer 75 miljoen euro kostte is al weken uit vorm en begint allang niet meer in de basis bij United. Louis van Gaal zei vrijdag dat de toekomst van Di María door de speler zelf bepaald wordt, maar dat ook United een vinger in de pap heeft. Het niveau zal sowieso omhoog moeten, wil de buitenspeler zich weer terugwerken in de basis. Zijn prestatie tegen West Brom liet echter flink te wensen over.

"We zouden een kreupele voetballer gratis kunnen binnenhalen en zelfs die zou nog betere voorzetten geven dan Ángel Di María", moppert iemand op het sociale medium. Een ander zet ook zijn vraagtekens bij de belabberde voorzetten. "Die crosspasses van Di María, zijn die serieus voor iemand bedoeld of worden die gewoon in pure hoop afgevuurd? Ik kom er maar niet achter." Een derde supporter denkt dat Di María er niet meer bovenop komt, in de laatste speelronden van het seizoen.

"Hij is de weg helemaal kwijt. Die inbraak in zijn huis heeft hem gebroken en het lijkt erop, alsof hij gewoon wacht op een gelegenheid om te vertrekken", vermoedt de supporter. "Ik denk serieus dat het hoofdstuk Di María bij Manchester United na vandaag gesloten is", spreekt een ander uit. Eén fan gaat zelfs zo ver, dat hij Di María volledig deklasseert. "Hij is allergrootste flop ooit in de geschiedenis van de Premier League."

-
Komt er wel een tweede seizoen voor Ángel Di María bij Manchester United?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
19
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
7
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
14
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties