Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik explodeerde, ik was in staat Luis Suárez te vermoorden'

Laatste update:

"Ik deed echt mijn best. Als voetballer weet je dat er kritiek kan komen en dat er twijfels over je kunnen zijn. Destijds was ik nog erg jong en deed Luis één of twee dingen op de training die ik niet zo leuk vond. Het gaf me een slecht gevoel, alsof ik niet goed genoeg was om in hetzelfde team te mogen trainen", aldus de nu 29-jarige middenvelder, die een voorbeeld geeft.

"Zijn armen gingen bijvoorbeeld omhoog met zoiets van: what the fuck is hij aan het doen? Alsof ik daar niet mocht zijn. Dat deed pijn. Hij deed het drie keer en toen explodeerde ik. Ik was in staat hem te vermoorden." Henderson vertelt dat de verstandhouding tussen de middenvelder en aanvaller vanaf toen eigenlijk erg goed was.

"Vanaf dat moment had ik een goede relatie met Luis. De volgende wedstrijd bereidde ik nog een doelpunt voor hem voor, zo meen ik me te herinneren. Hij ging eigenlijk heel goed met mij om na de aanvaring. Ik werd close met hem. Daarnaast was hij nóg een grote speler bij Liverpool waar ik veel van kon leren", besluit Henderson.

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
2
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
23
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
14
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties