Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ga geen reclame voor Neymar maken, want anders wordt Santos boos'

Laatste update:

"Hij kan bij elke topclub uit Europa aan de slag", oordeelt Robinho, die vorig jaar door Manchester City aan Santos werd verhuurd. "Maar ik wil niemand onder druk zetten. Ik maak ook geen reclame voor hem. Ik wil niet dat Santos boos op mij wordt. Neymar weet als geen ander wat het beste is voor zijn carrière. Als hij blijft, dan denk ik dat het WK voor clubteams heel belangrijk zal zijn voor zijn carrière."

Als winnaar van de Copa Libertadores mag Santos deelnamen aan het WK voor clubteams. Robinho wil zijn generatie van 2002 niet vergelijken met de huidige lichting van talenten van Santos. "We hebben hun ontwikkeling de laatste jaren gevolgd, maar we hebben het over andere spelers. We zijn allemaal goede voetballers geworden en dat is aan Santos te danken."

Wie is beter?

Meer nieuws

Feyenoord heeft lijstjes klaar en toont interesse in vier buitenlandse spelers
0
Hoofd jeugdopleiding Ernest Faber verruilt PSV voor buitenlands avontuur
1
Ajax ziet talent dat contractaanbod afwijst na 12 officiële duels vertrekken
32
AD noemt 4 Oranje-internationals die Koeman tijdens stage moeten overtuigen
15
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Drie clubs uit de Engelse top dingen om handtekening van Crysencio Summerville
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties