Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ga hem niet ontslaan, ook al negeert de selectie hem compleet'

Laatste update:

Ballardini wilde Sorrentino aanvankelijk niet tegen Hellas Verona opstellen, maar op aandringen van preses Zamparini koos hij toch eieren voor zijn geld. De oefenmeester zat zondag gewoon op de bank, maar hield zich volledig afzijdig van de ploeg. "Ik ga Ballardini voorlopig niet ontslaan, ook al negeert de selectie hem compleet", zo reageerde Zamparini. "Eigenlijk heb ik geen geldige reden. Onze trainer heeft niet eens voorbereidingen getroffen voor onze wedstrijd."

Het ligt in de lijn der verwachting dat Ballardini wordt opgevolgd door zijn voorganger Giuseppe Iachini, die donderdag overigens al werd gecontacteerd. "Dat klopt, maar hij was niet overtuigd", zo erkende Zamparini. Sorrentino hoopt dat de situatie niet verder escaleert. "De trainer heeft niet eens met de selectie gesproken: niet voor, tijdens of na de wedstrijd. We hebben zonder trainer gespeeld." Na de 0-1 zege van zondag staat Palermo op een zestiende plaats in de Serie A, vijf punten boven de rode streep.

Je hebt treffende foto's en je hebt DEZE foto... Trainer Davide Ballardini heeft ruzie met de spelersgroep van Palermo. Hier maakt Palermo de winnende goal tegen Hellas... En in de verte, rechts op de foto, zien we de coach GENIETEN. Hahaha!

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
23
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties