Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ga hier niet weg voordat ik een keer op die Coolsingel heb gestaan'

Laatste update:

Karsdorp zegt in gesprek met Voetbal International dat hij zich voelt als een supporter die op het veld zijn steentje moet bijdragen. Hij is niet de eerste Feyenoord-speler die met veel waardering en bewondering spreekt over het legioen: "Ik gun het die mensen zo dat we eindelijk weer eens een prijs pakken en daar wil ik alles voor doen. Ik was vier jaar toen Feyenoord voor het laatst landskampioen werd. Vier! Daar moet verandering in komen", zegt de vleugelverdediger.

De twintigjarige Karsdorp durft niet te beloven dat hij zijn contract, dat tot medio 2020 doorloopt, zal uitdienen: "Maar een ding staat voor mij vast: ik ga hier niet weg voordat ik een keer op die Coolsingel heb gestaan. Ik zal in Nederland ook nooit voor een andere club kunnen spelen. Ik voel me Feyenoorder tot op het bot. Ajax is geen optie. Nooit! Al bieden ze het dubbele."

Karsdorp brak vorig seizoen onder Rutten door in het eerste elftal van Feyenoord en speelde tot dusver 28 competitiewedstrijden voor de Rotterdammers, waarvan 9 in het lopende voetbaljaar. Ondanks zijn liefde voor Feyenoord is hij wel ambitieus: Karsdorp zegt dat het zijn droom is om ooit in de Premier League te spelen. Verder heeft hij zijn vizier gericht op het Nederlands elftal.

Denk jij dat Rick Karsdorp de top kan halen?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
18
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
16
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties