Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ga met alle spelers één-op-één in gesprek, er moet iets gebeuren'

Laatste update:

Kashia wil zich nog helemaal niet bezighouden met die vraag, maar kijkt wel alvast vooruit naar komend seizoen: "Ik ga deze zomer met alle spelers één-op-één in gesprek", zegt de aanvoerder van Vitesse in gesprek met Voetbal International. "Ik ga zoveel mogelijk proberen te veranderen. Er moet op mentaal vlak iets gebeuren. Als ik tien keer alleen op de keeper af ga, maak ik misschien niet één keer een goal. Maar je moet ook karakter tonen, dat is ook een eigenschap."

Maas verwijt zijn ploeg overigens geen gebrek aan karakter: "Tot en met de laatste wedstrijd heb ik een team gezien dat er hard voor werkte", zegt hij op website van Vitesse. "Dat we de play-offs niet hebben behaald is voor iedereen binnen en rondom de club enorm zuur. Dat trek ik me als sportman ook aan. Ik ben de club dankbaar dat zij mij in de winterstop het vertrouwen heeft gegeven om de rest van het seizoen af te maken als hoofdtrainer. Die ervaring neem ik voor de rest van mijn carrière mee."

-

Meer nieuws

De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
19
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
3
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
4
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
10
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
74

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties