Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ga naar een van mijn favoriete Europese clubs, Ajax is erg populair'

Laatste update:

"Mijn droom komt uit. Ik mag bij een van mijn favoriete clubs in Europa spelen, want Ajax is in Colombia erg populair", vertelt hij in gesprek met De Telegraaf. De van Deportivo Cali overgenomen back sprak de afgelopen tijd veelvuldig met landgenoten Davinson Sánchez en Mateo Cassierra en hoorde van hen lovende verhalen over de Eredivisie.

"Door hun enthousiasme wist ik al zeker dat ik naar Nederland wilde. Ik kan niet wachten tot ik ze kan zien en met ze kan samenspelen", gaat hij verder. Orejuela verblijft de eerstkomende tijd waarschijnlijk in een hotel, maar met Sánchez en Cassierra als gidsen ziet hij dat niet als een probleem.

Met de centrale verdediger, die naar overigens verluidt in de belangstelling staat van Tottenham Hotspur, speelde hij al vaak samen in de Colombiaanse jeugdelftallen: "We kennen elkaar goed en hebben een klik in het veld. Ik wil hetzelfde bereiken als Davinson en het liefst even snel. Daar ga ik in elk geval mijn uiterste best voor doen."

Denk jij dat Luis Manuel Orejuela een goede versterking wordt voor Ajax?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties