Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ga niet denken 'yes, Janmaat geblesseerd': ik doe sowieso mijn best'

Laatste update:

Guus Hiddink loste Van Gaal na het WK 2014 af als keuzeheer bij Nederland. Hij is ook gecharmeerd van Janmaat en Verhaegh, maar eerstgenoemde is er niet bij in de ontmoetingen met Kazachstan en IJsland. Dat biedt ruimte voor Van der Wiel om zich weer te manifesteren aan de rechterflank en na zijn invalbeurt van vorige maand tegen Italië (twintig minuten) voor zijn eerste basisplaats sinds een half jaar te gaan. In gesprek met FOX Sports zegt hij dat hij de uitnodiging van Hiddink wel aan zag komen.

"Ja, in principe wel eigenlijk. Ik ben goed bezig bij de club en vorige maand zat ik er ook al bij, dus ik had wel verwacht dat ik er nu weer bij zou zitten. Als ik ga spelen, zal ik zeker m'n best doen en me voor honderd procent inzetten", belooft de back van Paris Saint-Germain. "Ik ga niet denken oh, yes: Janmaat geblesseerd, top voor mij. Ook als-ie niet geblesseerd, zal ik mijn best doen in de basis te komen", aldus Van der Wiel. Hij zegt zich persoonlijk goed te voelen en tevreden te zijn over zijn spel.

"Ik kom lekker mee met het team, speel aardige wedstrijden. Ik voel me ook goed in Parijs. Ik denk ook zeker dat ik daar sterker geworden ben, ja. Ik zet het nu door om veel te spelen en ik voel iedere wedstrijd dat het beter gaat. Mijn knie? Een dag na een wedstrijd heb ik altijd wel pijntjes, maar dat is denk ik normaal", zegt Van der Wiel. Voor het WK 2014 meldde hij zich nog persoonlijk af bij Van Gaal, vanwege knieklachten.

Afhaken tegen Kazachstan of IJsland komt echter niet op in het hoofd van de 26-jarige verdediger, die nu op 38 optredens voor het Nederlands elftal staat. "Ik zal er niet zo snel uitstappen, ik heb al iets prachtigs moeten missen afgelopen zomer. Om in het Oranje-shirt te spelen is sowieso al prachtig. Qua tegenstand is Kazachstan niet het mooist, maar dit is ook alweer mooi."

-
Wie zie jij het liefst als rechtsback bij Nederland?

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties