Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik ga strijden om volgend seizoen een vaste waarde te worden in Ajax 1'

Laatste update:

Vos is blij dat hij onder trainer John Heitinga zijn debuut heeft gemaakt bij Ajax, maar hoopt zich komend seizoen nog verder te ontwikkelen. "Ik wil volgend seizoen meer minuten maken in het eerste en dan kijken we wel hoe het loopt", aldus Vos voor de camera van Voetbalzone. De controleur heeft een ambitieus doel opgesteld. "Ik wil een vaste waarde worden in Ajax 1, daar ga ik nu voor strijden." Vos (2005) is een geboren Amsterdammer en speelt al sinds 2012 in de jeugdopleiding van Ajax, toen hij werd overgenomen van Zeeburgia.

De rechtspoot denkt genoeg kans te maken op een rol in de hoofdmacht van Ajax. "Er zijn wel gewoon genoeg kansen, denk ik. Er gaan een paar spelers weg, dus ik moet gewoon mijn kansen pakken. Ik moet blijven werken op trainingen en dan zien we het vanzelf. Als ik minuten krijg moet ik het gewoon laten zien", aldus Vos, die goed weet wat zijn kwaliteiten zijn. "Ik ben sterk aan de bal, kan wegdraaien van een tegenstander, ben snel, kan een goede pass geven en heb scorend vermogen voor een nummer '6'. Dat moet ik nu verder ontwikkelen." Gezien zijn woorden lijkt Vos zijn kans te willen grijpen op de plek van Edson Álvarez, die hevig wordt gelinkt aan een vertrek naar Borussia Dortmund.

Met de 2-0 nederlaag op bezoek bij kampioen Heracles Almelo kwam er vrijdagavond een einde aan een teleurstellend seizoen van Jong Ajax. Het Amsterdamse beloftenelftal eindigde het seizoen op de dertiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Onder leiding van trainer Dave Vos werden de prestaties richting het seizoenslot wel een stuk beter dan onder Heitinga, die bij zijn overheveling naar de hoofdmacht op de vijftiende plek stond. Vos speelde dit seizoen 31 competitiewedstrijden voor Jong Ajax, waarin hij goed was voor vier doelpunten en hetzelfde aantal assists.

'Ik had een goed gesprek met Heitinga waarin ik ook wat emotioneel werd'

Voetbalzone sprak onlangs uitgebreid met Vos in het kader van de Talentscout-rubriek.Lees artikel

Zie jij Vos zijn kans pakken bij een vertrek van Álvarez?

Meer nieuws

'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
9
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
48
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
1
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties