Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ga voor twaalf goals bij Ajax dit seizoen, maar verdedigend moet het beter'

Laatste update:

"Mijn hoofddoel in 2023 is alle prijzen pakken met Ajax. Het kampioenschap, de beker en de Europa League", zo opent Taylor in gesprek met het clubkanaal. "Ik kijk het meest uit naar de huldiging op het Museumplein, als die er komt. Toen ik nog wat jonger was, keek ik altijd naar de huldiging en het zag er echt vet uit. Nu heb ik twee keer een kampioenschap meegemaakt en heb ik nul keer op het Museumplein gestaan."

"Ik heb nu vijf goals en drie assists in de Eredivisie en het liefst wil ik nog meer bijdragen, maar als ik kijk naar wat ik kan verbeteren, dan is dat in het verdedigende spel", vervolgt Taylor, die tot dusver wél te spreken is over zijn doelpuntenproductie. "Mijn doel was om dit seizoen acht doelpunten te maken, maar toen had ik in de eerste twee wedstrijden gescoord en zei ik tien. Het moet nu weer een beetje omhoog, dus ik ga nu voor de twaalf."

Tot slot maakt Taylor een keuze uit een voorgelegd dilemma: basisspeler bij Oranje worden óf de aanvoerdersband bij Ajax dragen. "Hij is lastig, maar ik denk basisspeler in Oranje worden. Het is een grote eer om op een WK te staan en dan voor je land te vechten. Aanvoerder van Ajax worden is ook heel mooi, maar ik moet kiezen voor het worden van basisspeler in Oranje. Het was een hele mooie ervaring. Je ziet wat alle jongens doen en hoe groot dat is. Het is klote hoe we zijn uitgeschakeld. Als we die hadden gewonnen, hadden we een hele grote kans gehad om in de finale te komen en die te winnen. Het is natuurlijk heel jammer hoe het is gegaan."

KNVB Beker
FC Den Bosch
0 - 2
Ajax

Meer nieuws

Ontdek adidas TEAM! Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas.
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Kritische Driessen stipt 7 zwakke punten van Slot in periode bij Feyenoord aan
17
Ronald Koeman negeert achtvoudig international: 'Ik vind anderen beter'
36
Kritiek op mening Van Basten over Farioli: 'Vind ik verbazingwekkend'
27
Kenneth Perez snapt niks van compliment voor speler van Ajax: 'Fuck off, man'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties