Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik geef Guus gelijk, hij wilde niet meer aan een dood paard trekken'

Laatste update:

Onder zijn leiding verloor Oranje van Italië, Tsjechië, IJsland en Mexico en dat gebeurde allemaal in de eerste vijf wedstrijden. Alleen Kazachstan bleek een te nemen horde voor de nationale ploeg. Uiteindelijk kwamen er nog vijf wedstrijden achteraan tegen Letland (winst), Turkije (gelijkspel), Spanje (zege), de Verenigde Staten (verlies) en Letland (zege), maar toch pakte Hiddink vier dagen geleden definitief zijn spullen. Jan Everse kan heel goed begrijpen dat de Varssevelder daartoe besloot.

"Ik geef Guus gewoon groot gelijk", sprak Everse vrijdag in de tv-show FC Rijnmond van RTV Rijnmond. "Al vanaf het begin zijn er ladingen kritiek geweest van verslaggevers, onder anderen Jack van Gelder, die ik nooit wat voor kritiek dan ook heb horen uiten naar een bondscoach. Al speelden we als een krant, hij had altijd wel wat positiefs gezien. En het liefst zat hij nog op schoot bij een bondscoach tijdens een interview, weet je wel?", aldus Everse, die daar heel slecht tegen kon.

Hij zegt dat hij de historie wel kent: Van Gelder wilde Kees Jansma graag opvolgen als perschef bij Oranje, maar dat feest ging niet door. "Hij dacht dat regelt Guus wel even, maar daar beslist Guus niet over. En dan is-ie vanaf het allereerste moment kritisch. Ik dacht: hè, Jack kritisch? Het was altijd dikke mik en Guusie voor, Guusie na", zegt Everse verwonderd. Hij kan echter goed begrijpen dat Hiddink er na zo'n tien maanden helemaal geen zin meer in had en vertrok bij de KNVB.

"Ik denk dat Hiddink heeft gezegd: ik ga niet meer aan een dood paard trekken. Hij heeft iets willen veranderen na het WK, waar we alle geluk van de wereld hebben gehad. Kijk die wedstrijden terug en denk het geluid weg, ga zitten kijken. Hij heeft misschien de kwaliteiten van het Nederlands elftal verkeerd ingeschat. Hij dacht dat hij met deze ploeg de ouwe Hollandse school kon spelen, maar dat kunnen wij helemaal niet meer."

Ik kan begrijpen dat Guus Hiddink geen zin meer had in Oranje

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties