Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik geloof in een titel voor AZ, maar we maken een uniek seizoen mee'

Laatste update:

"Natuurlijk wil ik meer spelen, ik wil altijd iedere wedstrijd spelen, dus het kan beter", geeft hij toe op de website van zijn managementbureau SEG. "Maar ik ga niet zeggen dat ik weg wil", aldus Klavan, die wel erkent dat hij graag nog een keer in Duitsland of Engeland zou willen voetballen. "Die competities zouden goed bij me passen", vindt de 74-voudig international van Estland.

Klavan speelt sinds 2009 in Alkmaar en werd in zijn eerste seizoen direct kampioen met AZ. De verdediger sluit niet dat de ploeg die prestatie dit seizoen evenaart. "Ik geloof in een titel, maar we moeten niet vergeten dat we een uniek seizoen meemaken. We doen mee om het kampioenschap, de KNVB-beker en de Europa League. Vroeger was het altijd alleen de competitie, of Europa, of de beker. Nu doen we mee in alle competities. Heel mooi maar ook heel zwaar."

Denk je dat AZ dit seizoen landkampioen wordt?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Atalanta en Bayer Leverkusen allebei scoren in EL-finale!
0
Engeland neemt Ajax-middenvelder Jordan Henderson niet mee naar het EK
32
Ontdek adidas TEAM! Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas.
0
'Feyenoord-directeur Dennis te Kloese gepolst als opvolger van Fernando Hierro'
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Kritische Driessen stipt 7 zwakke punten van Slot in periode bij Feyenoord aan
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties